Երեկույթի ժամանակ տեղի ունեցավ նաեւ Հասմիկ Կարապետյանի կողմից կազմված “Ախթալա. Հայաստան. Խորովածի փառատոն-2009” գրքի շնորհանդեսը
Ախթալայի քաղաքապետ, ժողովրդական տոնախմբության գլխավոր կազմակերպիչ Հայկ Խաչիկյանը,Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման եւ պահպանման” հ/կ-ի նախագահ Սեդրակ Մամուլյանն ու Սոցիալական ապահովության պետական ծառայության պետ Վազգեն Խաչիկյանը
“Ախթալա” ամրոցի տարածքում Խորովածի փառատոն նշվեց
Բարբեքյուի միջազգային ասոցիացիայի փոխնախագահ, մոսկվաբնակ Արտյոմ Ենգոյանն ու Սեդրակ Մամուլյանը
Բարբեքյուի միջազգային ասոցիացիայի փոխնախագահ, մոսկվաբնակ Արտյոմ Ենգոյանն ու Սեդրակ Մամուլյանը
“Ախթալա” ամրոցի տարածքում Խորովածի փառատոն նշվեց
Հայերը 2011-ին ամենամեծ մանղալի ռեկորդ են սահմանելու:)
“Արարատ Հոլ” ռեստորանը դարձավ “Լավագույն համուհոտով խորոված” անվանակարգում գավաթակիրը
Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման եւ պահպանման” հ/կ-ի նախագահ Սեդրակ Մամուլյանը
Խորովածն ուտեստ չէ, այլ ջերմամշակման հայկական եղանակ