Ճապոնական թեյախմություն
Գալինա Դավիդենկոն էլ արդեն քսան տարի է սենսեյ Միդորիի աշակերտուհին է
Միդորի Յամադան խորհուրդ է տալիս առավոտյան ճապոնական թեյ խմել
Ճապոնիայում տարբեր արարողությունների ժամանակ, հատուկ օրերին հատուկ թեյեր են խմում
Միդորի Յամադան թեյ է պատրաստում ներկաների համար
Գալինա Դավիդենկոն հյուրասիրում է թեյախմության մասնակիցներին
Հիսուն տարուց ավել է Միդորի Յամադան ճապոնական թեյախմության արարողակարգով, ծաղկարվեստով եւ գեղանկարչությամբ է զբաղվում
10 տարի նույն արվեստով զբաղվելիս` միեւնույն իկեբանան կարելի է ընդամենը 10 անգամ պատրաստել
Ներկաները ծանոթանում են ճապոնական ծաղկարվեստի գաղտնիքներին եւ թեյախմության արարողակարգին
ԵՊՀ-ում երեք օր է ճապոնական արվեստով են տարված
Մինչ Հայաստան գալը, Միդորի Յամադան վարպետության դասեր է տվել Թուրքմենստանում եւ Ղազախստանում
Մինչեւ 17-րդ դար Ճապոնիայում միայն տղամարդիկ իրավունք ունեին իկեբանա եւ թեյ պատրաստել
Միդորի Յամադա. “Իկեբանա պատրաստելիս առաջին հերթին ընդգծում ենք բնության գեղեցկությունը”