Nota Bene
Երեւանում ֆրանսիական հրուշակեղենի բուտիկ-սրահ է բացվել
“Nota Bene”-ի գլխավոր հրուշակագործ Նունե Եղիազարյանը իր աշխատանքի սիրահար է
“Nota Bene”-ում ձգտում են մայրաքաղաքում ամենալավ սուրճը մատուցել
“Nota Bene”-ն հրուշակեղենի 17 տեսակ է առաջարկում
“Պիացցա Գրանդե” բիզնես-կենտրոնում ֆրանսիական հրուշակեղենի բուտիկ-սրահ է բացվել
“Nota Bene”-ն մատուցում է միայն բարձրակարգ էսպրեսսո սուրճ եւ դրա հիմքի վրա պատրասվող այլ տեսակներ
“Փարիզ-Բրեստ” էկլերը համալրում է “Nota Bene”-ի համեղ տեսականին
“Nota Bene”-ն առաջարկում է չիզքեյք, տիրամիսու, փարիզյան վանիլային ու շոկոլադե էկլերներ, կեքսեր, կրուասաններ եւ այլն